Mobile Marketing Services

Mobiel Marketing

We zijn elke dag getuige van nieuwe kanalen en platformen en mobiel neemt een sterke voorsprong.

Het aantal Smartphone-gebruikers groeit constant waardoor er minder gebruik word gemaakt van de PC. Dat is de reden waarom de mogelijkheid om het publiek van dit kanaal te bereiken niet genegeerd mag worden. Mobile Marketing creëert sterkere gebruikers ervaringen die veel verder gaan dan de standaard banner advertenties omdat het gemakkelijk overzien kan worden op een mobiele scherm, waardoor de mogelijkheid word gecreëerd om de doelgroep overal te bereiken op elk gewenst moment.

De mobiele marketing biedt een breed scala van mogelijkheden aan voor interactie met gebruikers op een meer persoonlijk niveau. We kunnen ons vandaag richten op een veel specifieker doelgroep. Er word niet alleen gekeken naar leeftijd, geslacht en locatie, maar ook naar de interesses en de mobiele zoek data, evenals vele andere factoren die de mogelijkheid geven om een specifiek doel segment te bereiken, binnen een bepaald doelgroep profiel.

Ons Bureau heeft expertise in het ontwikkelen van websites volgens de beste praktijken en onze implementatie service is ontworpen voor uw individuele behoeften. Wij zijn trots op ons professionele toonaangevende mobiele marketing team en we kunnen uw volledige mobiele campagne beheren, vanaf strategie overzicht, publiek profilering, campagne ontwerp en ontwikkeling, helemaal tot aan levering en rapportage.

41%

Post Engagement Rate Increase

21%

Page Engagement Rate Increase

+80k

Page Views In Average

180k

Downloads

Wij bieden een op maat gemaakte analyse van uw mobiele marketing strategie aan en maken die op maat om te voldoen aan de bedrijfs behoeften. Loop geen grote bedrijfs mogelijkheden mis - ga mobiel!

Mobiele Eerste Ontwerp

We kunnen u verzekeren van een geweldige zoek ervaring op het net voor alle gebruikers, eerst richten wij onze inspanningen op de mobiele gebruikers om vervolgens uit te breiden naar desktop gebruikers.

Nauwkeurig Doel Bepaling

We weten de potentie van mobiele marketing voor zakelijk succes, dat is waarom onze mobiele campagnes zijn gebaseerd op nauwkeurige targeting.

SMS-Campagnes

We gebruiken een cross-channel aanpak die de verschillende mobiele kanalen integreert met inbegrip van SMS mobiele marketing campagnes.

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

Neem contact met ons op wij zullen u een Mobile Marketing strategie aanbieden die aanzienlijke rendement zal brengen op uw investeringen.

Testimonials

See all testimonials

[NEXForms id=”2″ ]