Email Marketing

E-mail Marketing

Wij creëren op maat gemaakte marketing campagnes voor elk segment van uw doelgroep, verspreiden nieuws over uw product of dienst en het trekken nieuwe klanten aan in een efficiënte en te rapporteren manier.

Onder de vele marketing opties, zou u email marketing moeten overwegen, omdat het een effectieve verbinding met uw doelgroep biedt en daarom het beste rendement op uw investeringen geeft. Zorg dat uw huidige en potentiële klanten bekend raken met u en houd ze op de hoogte van de laatste aanbiedingen en nieuws van uw bedrijf.

Marketeers zijn het er mee eens dat e-mail belangrijk is voor hun bedrijf, vooral voor ROI en voor de ontwikkeling van duurzame winstgevende relaties, dat is de reden waarom een gepersonaliseerde, gesegmenteerde en gerichte E-mail marketing campagne belangrijk is voor een verhoging in naams bekendheid en drive conversies.

Onze experts gebruiken gereedschappen, strategieen, implementaties en resultaten tracking om het best mogelijke merk betrokkenheid te bereiken.
We kunnen uw complete e-mail marketing strategie verzorgen of u helpen met elk aspect daarvan, bijvoorbeeld sjabloon ontwerp of tracering & rapportage.

De Beste E-mail Marketing Strategie

Ons team zal samen met u de beste strategie ontwikkelen die met gedefinieerde doelgroepen zal werken en wij zullen hun behoefte aan informatie verzorgen.

E-mail Marketing Campagnes

Ons team staat klaar om een email template te ontwerpen, te bouwen en te leveren voor de communicatie met uw doelgroep en ook uw volledige e-mail marketing campagne te beheren en zo voor dramatische verschuivingen in uw omzet en winstgevendheid zorgen.

Email Template Design

Onze innovatieve ontwerpen en oplossingen zullen dienstbaarheid geven en uw e-mail levering verbeteren. Onze professionele ontwerpers zullen uw bericht tot leven brengen en de betrokkenheid van uw doelgroep publiek verhogen bij uw merk.

Tracking & Rapportage

Werken met ons team zal u de mogelijkheid geven om granulaire rapportages te ontvangen over de belangrijkste aspecten van uw campagne zoals wie via uw e-mail naar uw site heeft geklikt, waar ze hebben geklikt en wie geconverteerd heeft.

Wij behandelen alles beginnend met op maat gemaakte  inhoud tot end-to-end e-mail campagne en programmeur management.

Verhoog uw online aanwezigheid door voor onze e-mail marketing diensten te kiezen. Onze bekroonde formule combineert strategie, uitvoering en tracking.

30

Active Email Campaigns

99

Email Template Design

18

Email Marketing Clients

14

Tracking & Reporting Parameters

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

Wij ontwerpen unieke stijl e-mails met gepersonaliseerde inhoud om u  te helpen een product te verkopen, een doel te promoten of een dienst te leveren. Wij brengen uw boodschap over aan de massa.

Testimonials

See all testimonials

[NEXForms id=”2″ ]