Web Design Services

Bedrijfs online aanwezigheid analyse en audit

Een succesvolle digitale strategie is gebaseerd op een juiste analytische set-up van uw bedrijfswebsite.

Volledige bedrijfsanalyse

Een volledige bedrijfs analyse en audit omvatten uw site en campagne onderzoeken om een duidelijk begrip te krijgen van de industrie en dit bepaalt ook uw huidige positie binnen uw markt vs. uw belangrijkste concurrenten.

Een grondige audit identificeert en rectificeert elke potentiële obstakels voor de prestaties van uw website en helpt de fundamenten te leggen voor uw bredere digitale marketing inspanningen. De volledige analyse biedt uitgebreide aanbevelingen aan voor de design van uw site, doeltreffende inhoud marketing strategie en garandeert de steun van uw zakelijke behoeften en doelstellingen. Het biedt ook de mogelijkheid om geschikte doelstellingen en benodigdheden te definiëren. Wat een belangrijke rol speelt in effectieve marketing campagnes.

Effective Web Development Solutions

Wij werken nauw samen met onze klanten om doelstellingen en objectieven voor hun online activiteiten vast te kunnen leggen. Ons team van deskundigen gebruiken een brede scala van industrie getest gereedschap, middelen en technieken voor een nauwkeurige analyse van uw bedrijf, de klanten en de industrie. Aan het einde van onze analyse en audit geven we een uitvoerig verslag over onze bevindingen, samen met duidelijke en geïnformeerde aanbevelingen over de volgende stappen.

Aanhoudende prestatie strategie

De informatie in onze rapporten geeft u volledige transparantheid en kan vervolgens uw constante optimalizerende prestatie strategie verbeteren.

Projecten optimaliserend gedrag

We kunnen projecten begrippen plannen, en het gedrag optimaliseren via de bedrijfs technologie. Ze zijn allemaal op maat gemaakt om zo effectief mogelijk aan de bedrijfs behoeften te voldoen van elk van onze klant.

Effective Web Development Solutions

Wij bieden real-time analyse, in-pagina analyse, markt analyse, inhoud controle, concurrent controle, klanten controle, beïnvloede analyse en creëren een persona. Dit is een effectieve manier om de behoeften van uw gebruikers te begrijpen en kenmerken en functionaliteit te prioriteren voor de ontwikkeling van een winnende strategie. Ook zijn enkele van de handige functies binnen de analyse: op maat gemaakte filters, geautomatiseerde taken, gebeurtenissen bijhouden, funnel visualisatie, gesubsidieerde conversies, bezoeker stroom, omgekeerde doel paden, plus nog veel meer.

21

Companies analyzed

12

Market analysis

16

Content auditing

10

Customer auditing

13

Event tracking

15

In-page analytics

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

Get a bespoke analysis and audit of your online marketing and branding strategy and tailor them to meet your needs.

Testimonials

See all testimonials

[NEXForms id=”2″ ]