Web Design Services

Filiaal Management

De relatie tussen de adverteerder, de uitgever en de klant begint onderaan de filiaal marketing.

Filiaal Marketing is de term die gebruikt word om een vorm van online reclame te beschrijven, die bestaat uit het belonen van een filiaal als die een bezoeker of een klant verwijst om de gewenste actie uit te voeren, zoals een aankoop of iets downloaden of zich abonneren op nieuwsbrieven op de site van de adverteerder. Filiaal Marketing kan worden beschouwd als vrije publiciteit voor uw website, een netwerk van websites die klanten doorverwijst om iets op uw website te kopen.

Filiaal campagnes hebben de beste resultaten wanneer ze gecombineerd worden met Zoekmachine optimalisatie en Pay Per Click campagnes. Ze hebben steun van e-mailmarketing en zijn geschikt voor reis, retail en de diensten sector vanwege hun tijdige onderzoeks processen of grote verkoop volumes.

Wij plaatsen niet zomaar links bij verschillende website eigenaren, het komt door hard werken en een goeie planning bedoeld om lange termijn relaties met websites van derden te ontwikkelen en onderzoek te doen naar de industrie relevante websites met vertrouwde pagina's, evenals de opbouw van een waardevol filiaal netwerk voor uw website dat kwaliteit zal brengen door het verkeer te converteren.

Succesvolle filiaal Marketing omvat veel dingen zoal flexibel zijn met Commissie waarden, vooral in tijden dat er een vertraging van verkoop is en een hogere provisie zal de filialen harder voor u laten werken.

14

Affiliate Marketing Campaigns

14

Affiliate monitoring

8

Recruiting new affiliates

9

Selection of affiliate networks

3

Affiliate Rewards Program Management

9

Banner creation

Ons filiaal management team zorgt voor een duidelijk begrip van uw merk, propositie en producten om u te helpen uw concurrenten te ontlopen. We beschikken over voldoende technische en strategische ervaring dat ons toelaat verbinding te maken met meerdere netwerken, verticalen en uitgevers die het meest geschikt zijn voor u en dat u optimale plaatsing zal opleveren en het volume van echte verkoop zal genereren.

Uw relatie met de plekken van de filialen hangt er tevens van af of u uw renderend Commissie binnen de deadline betaald. Wij zijn er van bewust dat de sleutel tot een succesvolle filiaal campagne bestaat uit het opbouwen van een goede, sterke relatie met filialen om te helpen het vertrouwen met uw merk op te bouwen, dat is de reden waarom onze professionele experts innovatieve strategieën en relaties met de hoogste filialen gebruiken om uw omzet te verhogen en een op prestaties gebaseerd model te laten draaien.

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

We can manage all aspects of an affiliate campaign for your and know how to get affiliates motivated to sell your product, we know which affiliate networks are the best for your industry and we know how to build relationships that will lead to increase coverage of your product on affiliate sites.

[NEXForms id=”2″ ]