Content Marketing Strategy

Contentstrategie

Wij zorgen voor een op maat gemaakte marketingstrategie voor onze klanten. Een goede manier om daar achter te komen is om veel te praten met onze ervaren (SEO) tekstschrijvers.

Contentstrategie bouwt gemeenschappen, inspireert betrokkenheid en verhoogt posities via het creëren en delen van hoge kwaliteit, probleemoplossende en relevante informatie, die gericht is om te voldoen aan zakelijke doelstellingen. Het helpt om het gedrag van de consumenten te beinvloeden met als uiteindelijk doel, het stimuleren van de verkoop en het verhogen van het niveau van de interactie tussen het merk en de klant.

Contentstrategie is een effectieve manier voor informatieve, zakelijke, bedrijfsmatige en (marketing)strategische doeleinden. En is nadrukkelijk bedoeld om juist duidelijkheid te scheppen zodat het gebruik kan worden gestimuleerd, Met social media bedoelen we ‘nieuwe’ media als blogs, discussieplatforms, podcasts en sociale netwerken.

Onze full-service SEO team kan de inhoud integreren in een duidelijke strategie om zo de zichtbaarheid van uw site en de conversies te vergroten.

Nieuwsbrief

Up-to-date gerelateerde berichten zullen de lezers informeren en leiden tot de verhoging van de betrokkenheid van uw social media, met als doel het verbeteren van uw online reputatie en geloofwaardigheid.

Raporteren

Het vertrouwen in uw doelgroep vergroten met diepgaande rapporten die een heel project van start tot eind samenvatten en de resultaten in prestatie metingen expliciet documenteren.

Contentstrategie

Het archiveren van uw zakelijke doelstellingen met een uitgebreide bedrijfs analyse inhoud strategie, aangeboden door onze hooggekwalificeerde copywriters en analisten.

Interviews Schrijven

Krijg autoriteit in uw industrie of bedrijf door het delen van het  commentaar van uw industrie-experts. Deel hun expertise en u ziet onmiddellijk de feedback van uw publiek.

Persberichten

Geef uw online profiel een boost en verhoog uw websiteverkeer met uitstekende nieuwswaardige verhalen over uw merk, voorgelegd aan nieuws portalen en persbericht distributie diensten.

Witboeken

Promoot uw bedrijf met kwalitatief hoogwaardige Witboek marketing die uw socialmedia betrokkenheid niveaus aanzienlijk zal verhogen en uw standvastige positie in de industrie zal behouden.

116

Commerciële artikellen geschreven

248

Press-release gepubliceerd

43

Succesvolle contentstrategie

35

Ondernemingsplan geschreven

We zijn bewust van het belang van een succesvolle inhoud marketing campagne. Dat is waarom wij niet alleen een simpele informatieve inhoud creëren, maar een boeiende en overtuigende, die de belangen van klanten vangt en hun aandacht vasthoud. We maken een op maat gemaakte inhoud marketing strategie voor elk van onze klanten.

Effective Copyrighting

Wij zorgen voor een inhoud die een web gebruiker zal laten doorklikken naar uw website en uw speciale aanbiedingen zal laten bekijken om daarna uw producten te kopen of ten minste contact met u op te nemen over uw diensten, want onze ervaren tekstschrijvers weten precies hoe ze woorden kunnen verkopen.

Vertel ons over uw project

Zorg dat u uw doelgroep aantrekt en overtuigd en vergroot daarmee de zichtbaarheid van uw website in de zoekmachines met de inhoud die wordt aangeboden door onze professionele tekstschrijvers.

[NEXForms id=”2″ ]