Pay Per Click Management

Betaal-Per-Klik (BPK) Management

Betaal Per Klik heeft een onmiddellijke impact en geeft uw merk een veel groter bereik en weergave als gevolg dat uw pagina als eerste weergegeven word op grote zoekmachines.

Onze campagne strategieën zijn volledig ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun markt voorwaarden. Wij bieden up-to-date Betaal Per Klik diensten aan die betaalde zoek-advertenties, Video, Display advertenties, PPC Remarketing en sociale reclame omvatten.

Wij leveren resultaten die bijdragen tot het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten. We beheren elk van onze klanten rekeningen op een dagelijkse basis en controleren voortdurend de laagste prijzen en uw budget om ervoor te zorgen dat wij ROI maximaliseren van de uitgaven PPC.

Onze uitstekende resultaten zijn te wijten aan de complexe benadering waarin een gedetailleerd overzicht van het bedrijf van onze cliënt en aspiraties voor Pay Per Click reclame word beschreven, evenals de herziening van alle opties en het aanbevelen van een naar prioriteiten gerangschikte lijst van activiteiten.

Betaald adverteren in het zoeknetwerk

Zorg dat uw bedrijf een positieve ROI krijgt via onze PPC zoek reclame. Spendeer uw geld wijselijk en gebruik de meest gerichte en kosteneffectieve vorm van reclame gemaakt door ons team.

Sociale Reclame

Is het nodig om bewust te worden van uw merk, product of dienst? Wij ontwikkelen een op maat gemaakte sociale reclame strategie gericht om KPI's en uw doelstellingen te halen.

PPC Remarketing

Zet uw waardevolle 'potentiële klanten'  om in 'trouwe klanten'. Ons team van professionals zal u helpen opnieuw om te gaan met gebruikers die al een belang in uw producten hebben getoond door het ontwikkelen van een strategie die zal voldoen aan al uw behoeften.

Display Advertising

Wij bieden individuele weergave marketing strategieën aan en u krijgt merks bekendheid, betrokkenheid en conversies. We kunnen met succes uw directe reactie campagne zowel als uw merk bewust makings campagne beheren.

Video Advertising

Wij zijn experts in de meest veelbelovende online reclame-formaten en ons team staat klaar om u te onderscheiden van uw concurrenten door het creëren van video advertenties die zeker uw merks bekendheid zal laten toenemen.
We hebben genoeg ervaring om bekroonde campagnes op Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube te maken.
Neem vandaag contact met ons op en krijg het maximale rendement van uw investeringen.

We’ve got enough experience to create award winning campaigns on Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter and YouTube.

420

PPC Management provided

213

Paid Search Advertising

17

Video Advertising Projects

141

Display Advertising Campaign

98

Successful PPC Remarketings

315

Social Advertising Projects

Vertel ons over uw project

Ons team van gecertificeerde Google Partners is de perfecte partner voor uw PPC activiteiten.

[NEXForms id=”2″ ]